0

I have a 2011 Hyundai Getz. The aircon was only working on high speed, so I had the fan resistor replaced by an aircon mechanic. less than two weeks later the aircon wouldn't turn on at all when I first got in the car, but would kick in after I'd been driving a few minutes. Now the aircon is just not working at all, on any setting. No fan, no cool air, no noise, nothing.

Any ideas?

9
  • Have you had the aircon system checked - it may have lost refrigerant and needs topping up - a low refrigerant level can cause slow starting...
    – Solar Mike
    Commented Jan 23, 2019 at 6:05
  • @Solar Mike: I doubt it has something to do with the ac. Sounds like the interior ventilation fan is not working.
    – Daniel
    Commented Jan 23, 2019 at 9:50
  • @Daniel doubt all you want, still worth checking...
    – Solar Mike
    Commented Jan 23, 2019 at 10:03
  • @Solar Mike: But if there is "no fan" and the resistor was just replaced this has nothing to do with ac, and op is just using the wrong problem description.
    – Daniel
    Commented Jan 23, 2019 at 10:09
  • @Daniel in the Q, the OP describes the A/C as kicking in after a few minutes... So, as I said still worth checking...
    – Solar Mike
    Commented Jan 23, 2019 at 10:11

1 Answer 1

0
  • Check the resistor, maybe it is not plugged in right or the contacts are corroded. Maybe it is faulty. Those resistors get hot, so a bad soldering point could get loose after some usage.

  • Check the fuses.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .