1

I have a '09 GMC Sierra 5.3 rwd it has just under 80k miles. I was driving home and my truck felt like transmission wasnt accelerating pulled over and shut it off. Looking around trans fluid was all underneath the rear of my truck and some on my tailgate. So i dumped a gal of trans but it won't move. Shifting from park to neutral and giving it some gas still feels like it's in drive. But won't move. Took driveline off but idk what I'm looking for.

enter image description here

enter image description hereenter image description hereenter image description hereenter image description hereenter image description hereenter image description here

  • Welcome to Motor Vehicle Maintenance & Repair! Is this a 2wd or 4wd model? – Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2 Dec 25 '18 at 14:19
  • Its 2wd. Blah blah haha. Gotta get the min charater count. Ha – Matthew M Dec 25 '18 at 15:20
  • Is there any way you could get pictures of the sides of the yoke (end of the driveshaft) and a more side on of the end of the transmission? It looks as though, the rear seal may have gone out. This wouldn't make the transmission stop working, but is an issue. This is more than likely something you're going to have to take to a tranny shop to get fixed. – Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2 Dec 25 '18 at 15:37
  • Ya... Im the one that "fixed" the seal. I just bought the whole housing. New bushing and whatever else. Yah i can get more pics. – Matthew M Dec 25 '18 at 15:48
  • I just posted some more pics. Hard to get good angles. – Matthew M Dec 25 '18 at 17:24

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.